Mitt hem

Hej främling! Vad härligt att just du av alla människor har hittat vägen till just denna blogg. Av alla bloggar på det stora vida internet har du landat just här. Det är ju fantastiskt fint, måste man ändå säga. Med ett strålande virtuellt leende på läpparna hälsar jag dig ett varmt välkommen!

Vad har jag för mig?

Denna vecka har jag mest haft fullt upp med heminredning. Jag och min partner har länge gått i hundtankar och för några veckor sedan gjorde vi slag i saken och köpte en liten tax. Han är den sötaste lille krabaten på jorden. Jag smälter bara jag tänker på honom. Faktiskt nafsar han lite på min fot just nu, medan jag skriver detta. Men som du antagligen inte vet bor vi ganska stort och har flera våningsplan. Med det följer att det finns risk för att det lilla livet ska ramla ner för trapporna. Därför har vi investerat i hundgrind för att försäkra oss om att han inte ska kunna ramla ner för trapporna och skada sig. Det gör oss båda mycket lugnare och det är verkligen något jag kan rekommendera! Hur som helst, tillbaka till bloggen:

Gillar att skriva

Jag tycker likväl om att skriva och läsa böcker, därför tänker jag att ha en blogg är svårslaget, då den låter en både skriva och nå ut med sina ord. Sedan barnsben har jag alltid varit nära språket och gillat att uttrycka mina tankar och känslor i skrift.

Skriva regelbundet

Även om jag i stort sett har skrivit hela mitt liv har det tyvärr blivit så att jag inte gjort det på regelbunden basis. Detta är förstås tråkigt. För att hålla lågan vid liv gäller det att ge den bränsle, så att säga. Det ska det alltså bli ändring på här. Jag har inte riktigt bestämt frekvensen på blogginläggen ännu men jag ska försöka se till att det kommer en strid ström. Inte minst är det viktigt för er, mina läsares skull. Man vill ju inte göra sina (blivande) fans besvikna!

Innehåll

Jag har blivit kallad vidlyftig eftersom mina intressen och hobbies är många och olika. Det innebär att denna blogg kommer innehålla lite allt möjligt – allt mellan himmel och jord, som det så vackert heter. Men för att nämna några exempel så gillar jag: botanik, teater, husrenovering, hundar och katter, heminredning. att gå i skogen, tennis m. fl. Detta är bara ett urval. Det är alltså sannolikt att vi kommer ha några intressen som är lika.

Det var allt för denna gång. På återseende!